تجربیات زندگی با الی

تجربیات از طعم ها و مزه ها

تجربیات زندگی با الی

تجربیات از طعم ها و مزه ها

من الی هستم و دوست دارم تجربیاتم و از طعم ها و مزه ها با شما به اشتراک بذارم

بایگانی
  • ۰
  • ۰

لاته ها از نوشیدنی های پرطرفداری هستن که از ترکیب یک نوشیدنی با شیر به دست میایند.
درباره خواص ماچا و اینکه چه شد این چای پرخاصیت ژاپنی به بقیه نقاط جهان هم معرفی شد  و در این مقاله  میخواهیم درباره طرز تهیه ماچا لاته صحبت کنیم و بگوییم چطور میشود یک ماچا لاته خوشمزه و عالی درست کرد.

مرحله اول:

مرحله اصلی تهیه ماچا لاته این است که چای سبز ماچا را آماده کنیم، در این مرحله پودر چای ماچا را داخل یک کاسه میریزیم و سپس آب از جوش افتاده را به مقدار ۱۰ تا ۲۰ میلی لیتر به آن اضافه کنید. با استفاده از همزن مخلوط را کاملا هم میزنیم، اگر همزن در دسترس نیست از چنگال استفاده میکنیم. وقتی پودر کاملا حل شد مجدد به کاسه آب داغ اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا حباب روی چای .ایجاد شود

مرحله دوم:

اگر طرفدار طعم های شیرین هستید میتوانید در این مرحله به شیر، عسل اضافه کنید و یا شکر استویا یا شکر معمولی اضافه .کنید و نوشیدنی خود را شیرین کنید، اما اگر میخواهید طعم نوشیدنی شما شیرین نباشد از این مرحله عبور کنید و سراغ مرحله بعد بروید

مرحله سوم:

شیر را داخل لیوانی که میخواهیم سرو کنیم میریزیم، مقداری از فضای لیوان را خالی میگذاریم، سپس چای ماچا که در مرحله اول آماده کرده بودیم را اضافه میکنیم.

  • ۰۱/۰۸/۰۴
  • الی حسینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی